Knowledge grows together with us

 

 
На 12.04.2016 г. в Националния институт на правосъдието ще се проведе кръгла маса на тема: „Право на убежище”. Събитието е организирано в рамките на проект "Пилотиране на дистанционен обучителен курс по антидискриминация на Програмата „Обучение по права на човека за юристи” на Съвета на Европа (HELP)", финансиран от Фонда за двустранни отношения по Програма BG14 NFM-2013-BG14-1 на Норвежкия финансов механизъм 2009-2014.
 
Основна цел на кръглата маса е експертно ниво да бъдат обсъдени актуални практически въпроси, свързани с предоставяне право на убежище.
 
Повече информация за програмата на събитието можете да получите от г-жа Янислава Андреева,  y.andreeva@nij.bg, тел.: 02/ 9359 162.
 
Този тeкст е създаден с финансовата подкрепа на Норвежкия финансов механизъм 2009-2014. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Националния институт на правосъдието и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Програмния оператор или на Донора.
 

Skip to content