Knowledge grows together with us

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА МАГИСТРАТИ,

Европейската мрежа за съдебно обучение чрез Националния институт на правосъдието набира магистрати за участие в за участие в следните две лингвистични обучения:

 

1.    Тематично езиково обучение по европейското право в областта на правата на човека (код LI/2018/06) 2 6 юли 2018 г., Лисабон, Португалия – Списък на участниците

Работните езици са английски и френски. За повече информация и програма: тук 

 

2.    Езиков семинар в областта на защита на данните (код LI/2018/07) – 12-14 септември 2018 г., Кромериц, Чехия – Списък на участниците

 

Работен език на семинара е английски. За повече информация и програма: тук 

 

2. Критерии за участие

• Владеене на английски или френски език на ниво В2 / С1. 

• Приоритет ще имат магистрати, които не са участвали в обучения в лингвистични семинари на ЕМСО и не са класирани за участие в други предстоящи обучения в чужбина. 

 

3. Заявление за кандидатстване 

Заявките за участие се попълват електронно в срок до 9 април 2018г. (понеделник) 19.00 часа.

Заявка за участие 

 

Европейската мрежа за съдебно обучение изплаща на участниците командировъчни, съобразно вътрешните правила на ЕМСО и покрива разходи за транспорт в размер до 400 евро за самолетен билет. На националните участници се възстановяват разходи за транспорт, настаняване и храна на база реално направени разходи, съгласно финансовите условия на ЕМСО. Участниците сами финансират авансово и организират пътуването и хотелското си настаняване. Командировъчните и транспортни разходи се възстановяват на участниците от ЕМСО, след приключване на семинара. 

 

Класираните кандидати ще бъдат обявени на страницата на НИП в интернет в раздел „Обучения в Европа”.

Лице за контакт: Ралица Иванова, програмен координатор, дирекция „Текущо обучение и международен обмен на магистрати”, телефон: 02 9359 154, ел.поща: r.ivanova@nij.bg.

Skip to content