Knowledge grows together with us

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА МАГИСТРАТИ,

 

Европейската мрежа за съдебно обучение чрез Националния институт на правосъдието набира административни съдии за участие в семинар на тема  “Помирение и медиация за административни съдии”. 

 

1. Дати и място на провеждане на семинара

23 – 24 април 2018г., Брюксел, Белгия.

Семинарът има практическа насоченост и е предназначен за аудитория от административни съдии от страни членки на ЕС.

 

2. Информация за семинара и работни езици

Подробна информация за семинара можете на намерите тук.

Работният език на семинара е английски. 

 

3. Критерии за участие

Владеене на английски език на ниво В2 и С1. 

Приоритет ще имат съдии, които не са участвали в обучения в чужбина през последните 6 месеца и не са класирани за участие в други предстоящи обучения в чужбина. 

 

4. Заявление за кандидатстване 

Заявките за участие се попълват електронно в срок до 23 януари 2017г. (вторник) 17.00 часа. 

Заявка за участие  Класирани участници

 

ЕМСО изплаща на участниците командировъчни в размер на 180 евро на ден и покрива разходи за транспорт в размер до 400 евро за самолетен билет или възстановява разходи за пътуване с автомобил, съобразно вътрешните правила на ЕМСО. Участниците сами финансират авансово и организират пътуването и хотелското си настаняване в Брюксел. Командировъчните и транспортни разходи се възстановяват на участниците от ЕМСО, след приключване на семинара. 

 

Класираните кандидати ще бъдат обявени на страницата на НИП в интернет в раздел „Обучения в Европа”. Лице за контакт: Калина Цакова, програмен ръководител, дирекция „Текущо обучение и международен обмен на магистрати”, телефон: 02 9359 152, ел.поща: k.tzakova@nij.bg.

 

Skip to content