Knowledge grows together with us

Европейската мрежа за съдебно обучение (ЕМСО) чрез Националния институт на правосъдието отправя покана за участие в онлайн обучение на тема “Предизвикателства пред дистанционното обучение. Как да се справим с методите за обучение, инструментите и дизайна”, което ще се проведе в периода 10 -11 юни 2021г.

Онлайн курсът е насочен към целева аудитория от обучители, координатори на обучения и ръководители на проекти от съдебните школи от ЕС. Уебинарът ще даде възможност да се разгледат най-добри практики и да се обмени опит по отношение на организирането на курсове за дистанционно обучение. Лекторите, които са съдебни обучители и методисти,  ще представят различните аспекти и съображения, които трябва да се вземат предвид при организирането на курсове за дистанционно обучение, като се започне от дизайна и се стигне до оценката от страна на участниците.

Кандидатите следва да владеят английски език на ниво В2. Допълнителна информация за обучението можете да откриете тук.

Лице за контакт: Станимир Керемидчиев, програмен ръководител, дирекция „Текущо обучение и международен обмен на магистрати”, телефон: 02 9359 120, ел.поща: s.keremidchiev@nij.bg

Всички кандидати следва да се регистрират за участие най-късно до 21 април 2021 г. Код на обучението в ИСУПО – 2606

Skip to content