Knowledge grows together with us

27.07.2015 г.

Европейската мрежа за съдебно обучение (ЕМСО) приключи подбора и разпределението на кандидати за участие в Обменна програма 2015.

Hе всички български магистрати от основния списък са класирани от ЕМСО съобразно желанията си, поради възможностите на програмата за обмен. Те са заменени от кандидати от резервния списък. Списъкът с имената на класираните участници и държавите, в които ще се проведат стажовете, е тук

Регистрацията, пътуването и настаняването в страната-домакин се организират самостоятелно от участника в сътрудничество с лицето за контакт, посочено във финансовите условия на Обменната програма EN и FR. ЕМСО финансира обмена чрез превеждане на командировъчни средства по личната банкова сметка на участника според своите правила, описани в същите документи.

Командироването на участника се извършва от съответния административен ръководител, след като са уточнени датите на стажа от домакина и госта. Участникът се задължава да се придържа към добрите практики на Обменната програма EN и FR.

За  съдействие и допълнителна информация, моля да ползвате страницата на Обменната програма EN и FR или да се обръщате към г-н Станислав Григоров, младши експерт в дирекция „Институционални и международни отношения” в НИП, тел: 02/93 59 118, e-mail: s.grigorov@nij.bg

Skip to content