Knowledge grows together with us

21.08.2015 г.

Националният институт на магистратурата на Румъния (НИМ) организира три семинара, които ще се проведат през октомври 2015г. в Букурещ. Работните езици са английски и румънски и теми са следните:

 

1. Ролята на националните съдилища при тълкуване в областта на потребителското право – http://www.ejtn.eu/Catalogue/Catalogue-2015/The-role-of-national-courts-in-the-interpretation-of-consumer-law-/

 

2. Криминалистика – http://www.ejtn.eu/Catalogue/Catalogue-2015/Forensic/

 

3. Националните съдии и европейското антидискриминационно право – http://www.ejtn.eu/Catalogue/Catalogue-2015/National-judges-and-EU-equality-law-/

Условията към кандидатите са да бъдат магистрати и да не са участвали в същия семинар на НИМ. За заявяване на желание за участие, моля изпратете име, институция и електронен адрес само по имейл на Станислав Григоров (s.grigorov@nij.bg; тел. №02 9359 118). Организаторите не приемат заявки директно от кандидата.
Съгласно финансовите условия, настаняването и храната се поемат от домакините. Транспортът до Букурещ се организира и e за сметка на участника.

 

Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинарите. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.

Skip to content