Knowledge grows together with us

Европейската мрежа за съдебно обучение (ЕМСО)  чрез Националния институт на правосъдието отправя покана за участие в семинар на тема  Професията на съдията” (код TM/2019/06).

 

Дати и място на провеждане на семинара

 

22 – 23 октомври 2019г., гр. Барселона, Испания.

 

 Информация за семинара и работни езици

 

Семинарът има практическа насоченост и е предназначен за аудитория от 24 съдии от всички юрисдикции от страни членки на ЕС, владеещи английски език на ниво не по-ниско от В2 или С1 и с опит като преподавател или лектор в обучения за магистрати. Ще бъде поканен по един участник от всяка държава.

 

Повече информация и програма на семинара: http://www.ejtn.eu/Catalogue/EJTN-funded-activities-2019/Seminar-on-Judgecraft–TM201906/

 

Работният език е английски.

 

Критерии за участие

 

·       Владеене на английски език на ниво минимум В2 или С1.

·    Приоритет ще имат магистрати, които не са участвали в обучения в чужбина през последните 6 месеца и не са класирани за участие в други предстоящи обучения в чужбина.

 

Заявление и срок за кандидатстване

 

Заявките за участие се попълват електронно в срок до 2 септември 2019г. (понеделник) 17.00 часа.

 

Заявка за участие 

 

Финансови условия

Участниците сами финансират авансово и организират пътуването и хотелското си настаняване съобразно изискванията на Вътрешните финансови правила на Мрежата. Командировъчните и транспортни разходи се възстановяват на участниците от ЕМСО, след приключване на семинара.

 

Европейската мрежа за съдебно обучение изпраща информация за семинара на одобрените участници. Списъкът на участниците ще бъде обявен на страницата на НИП в интернет в раздел „Обучения в Европа”.

 

Лице за контакт: Ралица Иванова, програмен координатор, дирекция „Текущо обучение и международен обмен на магистрати”, телефон: 02 9359 154, ел.поща: r.ivanova@nij.bg. 

Skip to content