Knowledge grows together with us

Европейската мрежа за съдебно обучение (ЕМСО) набира магистрати за участие в семинар на тема Културно многообразие в съдебната зала – предизвикателства пред съдиите в ЕС”, който ще се проведе във Висбаден, Германия в периода 12-13 ноември 2018г. Целевата група на семинара са съдии от страни членки на ЕС.

Подробна информация можете на намерите на следния адрес:

http://www.ejtn.eu/About-us/Projects–Programmes/Human-Rights-and-Fundamental-Freedoms/HFR-2018/Cultural-diversity-in-the-courtroom—judges-in-Europe-facing-new-challenges-HFR201806/

Електронна заявка:

1.       Критерии за участие

        ·   Владеене на английски език на ниво В2 и С1.

        ·   Кратка мотивация на английски език при попълване на заявката

2.       Заявление за кандидатстване

Заявките за участие се попълват електронно в срок до 11 септември  2018г. (вторник) 12.00 часа.

ЕМСО изплаща на участниците командировъчни и покрива разходи за транспорт в размер до 400 евро за самолетен билет или възстановява разходи за пътуване с автомобил, съобразно вътрешните финансови правила на Мрежата. Участниците сами финансират авансово и организират пътуването и хотелското си настаняване. Командировъчните и транспортни разходи се възстановяват на участниците от ЕМСО след приключване на семинара.

Лице за контакт: Калина Цакова, програмен ръководител, дирекция „Текущо обучение и международен обмен на магистрати”, телефон: 02 9359 152, ел.поща: k.tzakova@nij.bg.

Skip to content