Knowledge grows together with us
Eвропейската правна академия организира семинар на тема "Европейско право за половото равенство". Той ще се проведе в Трир, Германия от 08-ми до 10-ти април 2019. Работните език на обучението са английски и немски.
 
Условията към кандидатите са да бъдат юристи, които работят в съдебната власт и да не са участвали в същия семинар.Съгласно финансовите условия, настаняването за две нощувки (08-10 април) и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 450 евро след семинара. Трета нощувка може да се покрие  от организаторите при мотивирано искане преди семинара.
 
За заявяване на желание за участие, моля попълнете необходимите данни в електронната заявка на НИП. След това задължително изпратете електронна заявка на ЕРА – EN или DEНеобходимите заявки са приложени и в допълнителната информация долуЛице за контакт е Станислав Григоров (02/9359 118; s.grigorov@nij.bgКрайният срок е 18-ти февруари 2019.
 
!Обръщаме внимание, че кандидатури без попълнени и изпратени два вида електронни заявки няма да бъдат разглеждани от организаторите!
  
Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинара. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.

 
От одобрените магистрати се очаква да участват активно в обсъжданията по време на обучението. Свободното владеене на работния език на обучението е задължителна предпоставка за това.

 

За повече информация виж препратката:
                                                                  

ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВКА НА НИП

ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВКА НА ЕРА – EN или DE
 
ОПИСАНИЕ И ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА – EN или DE

 

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ –  EN или DE

 

Skip to content