Knowledge grows together with us
Eвропейската правна академия организира семинар на тема "Достъп до правосъдие по екологични въпроси". Той ще се проведе в Прага, Чехия, от 04-ти до 06-ти март 2019. Работният език на обучението е английски.
 
Условията към кандидатите са да бъдат магистрати с предимство за съдии и да не са участвали в същия семинар. Съгласно финансовите условия, настаняването за три нощувки (03-06 март) и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 400 евро след семинара.

 
За заявяване на желание за участие, моля попълнете необходимите данни в електронната заявка на НИП. След това задължително изпратете електронна заявка на ЕРАДвете заявки са приложени в допълнителната информация долуЛице за контакт е Станислав Григоров (02 9359 118; s.grigorov@nij.bgКрайният срок е 24-ти януари 2019.
 
!Обръщаме внимание, че кандидатури без попълнени и изпратени два вида електронни заявки няма да бъдат разглеждани от организаторите!
  
Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинара. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.

 
От одобрените магистрати се очаква да участват активно в обсъжданията по време на обучението. Свободното владеене на работния език на обучението е задължителна предпоставка за това.

 

За повече информация виж препратката:
                                                                  

Skip to content