Knowledge grows together with us

Европейската мрежа за съдебно обучение (ЕМСО) чрез Националния институт на правосъдието отправя покана за участие в “Тематично езиково обучение в областта на киберпрестъпленията”, което ще се проведе в периода 30 март -1 април 2022г. , Будапеща, Унгария.

Тридневният онлайн курс е насочен към целева аудитория от съдии и прокурори от ЕС. Обучението има за цел да развие както правни, така и лингвистични умения на английски език чрез съчетаване на правна информация и езикови упражнения. Участниците ще бъдат разделени на три малки групи. С всяка група работи екип от преподаватели, лингвисти и юристи. Кандидатите следва да владеят английски език на ниво С1. Допълнителна информация за обучението можете да откриете тук.

Кандидатите следва да се регистрират за участие в ИСУПО. Одобрените кандидати ще получат информация от организаторите по електронна поща. Във връзка с епидемиологичната обстановка е възможна промяна на формата на обявените обучения.

Лице за контакт: Калина Цакова, програмен ръководител, дирекция „Текущо обучение и международен обмен на магистрати”, телефон: 02 9359 152, ел.поща: k.tzakova@nij.bg. 

Skip to content