Knowledge grows together with us
Чрез рубриката „Виртуална читалня” в Портала за електронно обучение на НИП можете да получите онлайн достъп до книгата “Право на Европейската конвенция за правата на човека” (LAW OF THE EUROPEAN CONVENTION ON HUMAN RIGHTS Copyright © 1994, 2009, 2014 David Harris, Michael O’Boyle, Edward Bates, Carla Buckley, Yutaka Arai, Peter Cumper, Michelle Lafferty, Heather Green, Paul Harvey).
За целта е необходимо да попадате в кръга на лицата от целевата група на НИП и да сте регистриран потребител на Портала. Направете регистрация до 16.02.2018 г. и ще имате възможност да се запознаете с най-авторитетния и систематично структуриран европейски учебник, посветен на Конвенцията, преведен на български език по проект на Министерство на правосъдието, финансиран по Норвежкия финансов механизъм 2009 – 2014 г.
Моля, да имате предвид, че възможността за достъп до изданието е ограничена по силата на договор с издателска къща „Оксфорд Пъблишинг Лимитед”.
За допълнителна информация и съдействие можете да се обръщате към г-жа Светла Тодорова, програмен координатор в дирекция „Електронно обучение и информационни ресурси”, тел. (02) 9359 104 и електронна поща: todorova@nij.bg.

 

Skip to content