Knowledge grows together with us

На 24 февруари 2022 г. от 12:00 до 14:00 ч. през платформата Zoom ще се проведе уебинар "Привременни и обезпечителни мерки за защита правата на интелектуалната собственост".

Онлайн обучението е част от поредица двучасови уебинари, планирани за провеждане всеки последен четвъртък в три последователни месеца и насочени към актуални аспекти на правото на интелектуална собственост.

 

Уебинарът „Привременни и обезпечителни мерки за защита правата на интелектуалната собственост“ ще постави за обсъждане мерките за защита на интелектуалната собственост на национално ниво. В рамките на презентацията преподавателят – съдия Татяна Жилова от Административен съд София-град, ще представи основните понятия в националната практика. Ще бъде отделено време за дискусия върху конкретни практически въпроси от практиката на преподавателя. Участниците ще имат възможност да поставят своите въпроси и разсъждания по разглежданите проблеми.

Уебинарът е насочен преимуществено към съдии и съдебни помощници.

 

Заявки за участие се подават в срок до 18.02.2022 г. през системата ИСУПО на адрес: https://isupo.nij.bg/#/forms/complete?id=638

 

Учебните материали и линкът към срещата в платформата ZOOM ще бъдат публикувани на страницата на уебинара в Портала за електронно обучение на НИП.

 

Лице за контакт: Янислава Андреева - тел. 02 9359 162; е-поща: y.andrееva@nij.bg.

Всички категории

Последни новини

Skip to content