Knowledge grows together with us

На 7-9 октомври 2013 г. в зала 201 на Националния институт на правосъдието ще се проведе Обучение на обучители, организирано в рамките на проекта «Българското правоприлагане и съдебната верига в областта на трафика на хора с акцент върху финансово разследване и конфискация», финансиран от Генерална дирекция «Правосъдие» на Европейската комисия. Обучението на обучители е предназначено за 20 души – съдии, прокурори, следователи, както и представители на Министерство на вътрешните работи, и ще засегне основните моменти във връзка с разследването на финансови престъпления, свързани с трафика на хора.
    Целта на Обучението на обучители е да се изгради устойчив екип от български лектори, които да бъдат подготвени от чуждестранните експерти за участие в предстоящите обучения, предвидени по проекта.
    Лектори в Обучението на обучители ще бъдат холандски експерти от Обучителния и научен център на съдебната власт на Холандия.
   
    Ако участието в Обучението на обучители представлява интерес за Вас, можете да изпратите приложената заявка за участие, както и кратко мотивационно писмо, в което да посочите Вашия професионален опит и интерес към темата, не по-късно от 20.09.2013 г. на факс 02/93 59 101 или да се обърнете към лицата за контакт : г-жа Люба Райнова – програмен координатор „Текущо обучение” и координатор-обучения по проекта –  02/93 59 126, e-mail: l.rainova@nij.bg или г-жа Калина Лазарова – програмен координатор „Нови програми” и експерт обучения по проекта – 02/ 93 59 158; e-mail: k.lazarova@nij.bg

Заявка за участие

Skip to content