Knowledge grows together with us
В периода 2-3.11.2017 г. в зала 201 на Националния институт на правосъдието ще се проведе пилотно обучение на тема “По-добро прилагане на регламентите на ЕС за семейното и наследственото право”, организирано от Националния институт на правосъдието в рамките на проект, осъществяван в партньорство с Академията за европейско право по програма „Правосъдие” на Европейската комисия.
 
Обучението е предназначено за съдии от районните съдилища, разглеждащи семейни и наследствени дела.
Програмата е разработена съвместно от Академията за европейско право и български експерти в областта на семейното и наследственото право – г-жа Светлана Калинова, съдия в Върховния касационен съд, определена от НИП за национален експерт по проекта, г-жа Мими Фурнаджиева, съдия във Върховния касационен съд и г-жа Ивелина Солакова, заместник-председател на ОС Велико Търново.
 
Съдиите (само от град София), за които темата на обучението представлява интерес, могат да заявят участие до 30 октомври 2017 г. чрез попълване на електронна заявка, достъпна на интернет страницата на Института (www.nij.bg), раздел График на обученията, подраздел Заявка за участие

 

Skip to content