Knowledge grows together with us

Посолствата на Република Франция в България, Молдова, Сърбия и Румъния организират  семинар на тема  “Незаконното обогатяване: разкриване и наказателни мерки – сравнителен подход”, който ще се проведе на 19 и 20 октомври 2009г. в сградата на Националния институт на правосъдието, зала 201.

Семинарът е част от цикъл регионални конференции и в него ще вземат участие експерти и специалисти, представители на данъчните и съдебните власти и полицията, ангажирани в борбата срещу различните видове незаконно обогатяване от България, Молдова, Сърбия и Румъния. Предмет на обсъждане по време на семинара ще бъдат технически и практически мерки насочени към укрепване на координацията между компетентните национални органи и служби в областта на разкриването и противодействието на различните форми на незаконно обогатяване, както и инструментите за сътрудничество на европейско ниво с цел повишаване ефективността на налаганите наказателни мерки. Семинарът ще осигури възможност и за обмен на добри практики в разглежданата област. Работните езици на семинара са български, френски и английски.

По-подробна информация относно участниците и темите, включени в семинара, можете да получите от приложената проекто-програма.

 

За участие в семинара попълнете тази заявка и я изпратете в Националния институт на правосъдието не по-късно от 12.10.2009 г. на факс +359.2.935.91.01 или на електронна поща ruseva@nij.bg.

 

Всички разходи за нощувка, дневни и пътни разноски на участниците са за сметка на НИП.

Лица за контакт в Посолството на Р Франция в Р България:

г-жа Клодин Жюстафре, ел.поща: claudine.justafre@institutfrance.bg,                         тел.: +359.2.937.79.28

 

г-жа Диана Симова, ел.поща: diana.simova@institutfrance.bg,                                      тел.: +359.2.937.79.66

 

факс: +359.2.980.94.98

 

Лице за контакт в Националния институт на правосъдието:

 

г-жа Ралица Русева, ел.поща: ruseva@nij.bg                                                                      тел.: +359.2.935.91.28

 

 

Всички категории

Последни новини

Skip to content