Knowledge grows together with us

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 29-31 май 2013 г. в зала 201 на НИП ще се проведе семинар с участието на международни експерти, представители на Академията по европейско право (ЕRA)  на тема „Активен подкуп в публичния сектор. Търговия с влияние. Корупция в съдебната система. Корупция във футбола”. Семинарът е организиран по проекта на НИП «Комплексна и устойчива програма за обучение на магистратите, в контекста на пълноправното членство в Европейския съюз”, осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от ЕС чрез Европейския социален фонд. Лектори в обучението са г-н Алан Бакарезе – специален съветник и експерт в областта на антикорупцията и г-н Ян Хрубала – член на специализирания наказателен съд, разглеждащ корупционни дела в Словакия.
В семинара ще се включат като модератори и двама български магистрати – обучители в областта на наказателното право.
Обучението е предназначено за 35 души – 20 съдии от апелативните и окръжните съдилища, 10 прокурора от апелативни и окръжни прокуратури и 5 следователи.

Срокът за подаване на заявки е 20.05.2013 г.

Лице за контакт : Люба Райнова – програмен координатор „Текущо обучение” и координатор – обучения по проекта – тел. 02/93-59 126, e-mail: l.rainova@nij.bg

Заявка за участие.
 

Skip to content