Knowledge grows together with us

Набиране на курсисти за „Цикъла по Висши европейски науки” на Института за висши европейски науки в Страсбург към Националното училище по администрация на Франция

 

     Институтът за висши европейски науки в Страсбург към Националното училище по администрация на Франция открива процедура за набиране на курсисти за „Цикъла по Висши европейски науки”.
Обучението е предназначено за управленски кадри в държавния и частния сектор, които владеят френски език (висши държавни служители, европейски представители, ръководители в институциите на местно и национално ниво, ръководители на предприятия, журналисти, представители на асоциативните среди, синдикални представители).
Основната цел на обучението е подготовката на ръководните кадри по въпроси, свързани с договарянето по актуални европейски въпроси и с изграждането на разбиране по отношение на националните позиции.
Одобрените 40 кандидати в рамките на този цикъл ще се срещнат с ключови фигури, участващи в процеса на взимане на решения и оказване на влияние на европейско ниво. Програмата на обучение е съобразена с активната им професионална дейност (3 до 5 дни месечно, в рамките на 9 месеца).
Крайният срок за подаване на документи е 15 юли 2011г. Досието за кандидатстване трябва да бъде попълненo и изпратенo на следния адрес:

Ecole Nationale d’Administration
Cycle des Hautes Etudes Européennes
1, rue Sainte Marguerite
67080 STRASBOURG CEDEX
France

Информация за условията за кандидатстване и за изтегляне на формулярите може да се получите от следните приложения:

БРОШУРА

ДОСИЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ
ОПИСАНИЕ НА КУРСА

 

Skip to content