02.10.2015 г.

Европейската правна академия организира семинар на тема "Прилагане на европейското антидискриминационно право". Той ще се проведе в Трир, Германия, от 23-ти до 25-ти ноември 2015. Работните езици на обучението са английски и немски.

Условията към кандидатите са да бъдат юристи, които работят в съдебната власт и да не са участвали в същия семинар. Предимство ще се дава на административни и граждански съдии. За заявяване на желание за участие, моля изпратете попълнена заявка само по имейл на Станислав Григоров (s.grigorov@nij.bg; тел. №02 9359 118) или директно на Европейската правна академия. Крайният срок е 05-ти октомври 2015 включително.

Съгласно финансовите условия, настаняването и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 450 евро след семинара.

Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинарите. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.

За повече информация виж препратката:

Заявката, програмата и допълнителната информация за семинара, можете да откриете на:

https://www.era.int/cgi-bin/cms?_SID=NEW&_sprache=en&_bereich=artikel&_aktion=detail&idartikel=125089 – английски език

https://www.era.int/cgi-bin/cms?_SID=NEW&_sprache=de&_bereich=artikel&_aktion=detail&idartikel=125089 – немски език

Skip to content