Европейската правна академия организира семинар на тема "Европейското антидискриминационно право". Той ще се проведе в Трир, Германия от 13-ти до 14-ти март 2017. Работните езици на обучението са английски и френски.
 
Условията към кандидатите са да бъдат са практикуващи юристи, които работят извън съдебната власт и да не са участвали в същия семинар. За заявяване на желание за участие, моля попълнете електронната заявка тук https://era-comm.eu/form_generator/form/view.php?id=17 до 18-ти януари 2017 включително.
 

Съгласно финансовите условия, настаняването и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 450 евро след семинара.
 

Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинарите. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.
 
От одобрените участници се очаква да участват активно в обсъжданията по време на обучението. Свободното владеене на работния език е задължителна предпоставка за това
 

За повече информация виж препратката:

 

Програмата, финансовите условия и допълнителната информация за семинара, можете да откриете на: английски език и френски език

 

Skip to content