Академията по Европейско право (ERA) организира международен онлайн уебинар на тема „Рамково решение 909 и приложението му по отношение на осъдени лица”, който ще се състои онлайн в периода 7-9 юли 2021г. Обучението е предназначено за съдии, прокурори, следователи и пробационни служители от страни членки на ЕС. Допълнителна информация за събитието можете да намерите тук.

            Работните езици на семинара са английски и испански (минимално ниво на езикова компетентност В2 по Общата европейска езикова рамка).

            Заявките за участие се попълват електронно в срок до 25 май 2021 г.(вторник). Заявяването за участие се извършва чрез системата ИСУПО (код на събитието 2624), която е достъпна на адрес: isupo.nij.bg

            Одобрените кандидати ще получат писмен отговор (по имейл) от ERA след изтичане на срока за кандидатстване. Предвидено е участие на до 5 български магистрати и пробационни служители, които ще бъдат включени в обучението без заплащане на регистрационна такса.

            Лице за контакт: Калина Цакова, програмен ръководител, дирекция „Текущо обучение и международен обмен на магистрати”, телефон: 02 9359 152, ел.поща: k.tzakova@nij.bg.

Skip to content