Eвропейската правна академия организира семинар на тема "Съдебният процес и европейското право за управление на водите". Той ще се проведе във Варшава, Полша, от 05-ти до 07-ми април 2017. Работният език на обучението е английски.

 
Условията към кандидатите са да бъдат магистрати и да не са участвали в същия семинар. Предимство ще се дава на прокурори и административни съдии. Съгласно финансовите условия, участникът трябва да заплати намалена такса от 111 евро. Храната е за сметка на организаторите, а разходите за транспорт се поемат от участника. Две нощувки (22-24 февруари) до 100 евро на нощ се възстановяват от Евроейската правна академия след семинара.

 

 

Eвропейската правна академия организира друг семинар на тема "Алтернативи на задържането в ЕС". Той ще се проведе в Букурещ, Румъния, от 23-ти до 24-ти февруари 2017. Работните езици на обучението са английски и румънски.

 
 

Условията към кандидатите са да бъдат юристи, които работят в съдебната власт, системата за изтърпяване на наказания и в частния сектор и да не са участвали в същия семинар. Съгласно финансовите условия, настаняването се възстановява от организатора до 100 евро на нощ. Транспортът се организира и заплаща от участника, който трябва да плати и такса от 111 евро.

 
За заявяване на желание за участие, моля попълнете електронната заявка Крайният срок е 13-ти февруари 2017 включително.
 

 

Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинарите. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.

 

 

За повече информация виж препратката:
                                                                  
ЗАЯВКА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕDetention; Water 
 
ОПИСАНИЕ И ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА Detention; Water 

Skip to content