Заглавие: Семинар по наказателно право на Европейската мрежа за съдебно обучение
 
Европейската мрежа за съдебно обучение организира семинар на тема "Нови методи за разследване и защита на основните права". Той ще се проведе в Скандичи, Италия от 26-ти до 28-ми февруари 2018. Работните езици на обучението са английски и италиански.
 
Условията към кандидатите са да бъдат  магистрати и да не са участвали в същия семинар. За заявяване на желание за участие, моля попълнете необходимите данни в електронната заявка. Лице за контакт е Станислав Григоров (gstanislav@hotmail.com; тел. №02 9359 118). Крайният срок е 11-ти януари 2018. Европейската мрежа за съдебно обучение не допуска получаване на заявки директно от кандидата

Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинара. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.

 

От одобрените магистрати се очаква да участват активно в обсъжданията по време на обучението. Свободното владеене на работните езици на обучението е задължителна предпоставка за това.

 
Съгласно финансовите условия, на участника се предоставят командировъчни средства от 180 евро на ден за настаняване, храна и други разходи от организатора. Пътуването до Скандичи се организира от участника в семинара, а ЕМСО възстановява транспортните разходи до 400 евро

 
За повече информация виж препратката:  

                                                                  

Skip to content