Нови учебни помагала за съдебни служители са публикувани във виртуалната библиотека на НИП

Виртуалната библиотека на Националния институт на правосъдието се обогати с още две издания. Те са част от общо шест броя помагала, предназначени за съдебните служители. Помагалата се съставят и реализират по проект „Иновативни продукти и услуги в обучението, предоставяно от НИП“, финансиран по Оперативна програма "Добро управление", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Изданието „Деловодство административни дела. Наръчник на служителя” е изготвено от съдия Игнат Колчев, председател на Административен съд Смолян, и Ана Методиева-Конялъ, началник отдел „Съдебни помощници” във Върховния административен съд. Автори на „Деловодство търговски дела. Наръчник на служителя” са Силвия Кръстева, съдия в Окръжен съд Плевен, и Костадинка Недкова, съдия във Върховния касационен съд.

 

Текстът е достъпен за регистрирани потребители във виртуалната читалня на НИП на адрес: http://e-learning.nij.bg . Регистрация можете да направите тук или при избиране на съответното помагало. Предстои отпечатването на двете издания в хартиен вариант.

 

Skip to content