Ще се проведе обучение на тема „Отнемане на незаконно придобито имущество”, част ІІ, организирано в рамките на проект «Българското правоприлагане и съдебната верига в областта на трафика на хора с акцент върху финансово разследване и конфискация»:

На 2-3.02.2015 г в зала 201 на Националния институт на правосъдието ще се проведе обучение на тема „Отнемане на незаконно придобито имущество”, част ІІ, организирано в рамките на проекта «Българското правоприлагане и съдебната верига в областта на трафика на хора с акцент върху финансово разследване и конфискация», с финансовата подкрепа на Генералната дирекция «Правосъдие» на Европейската комисия.

Обучението е предназначено за до 30 души, участвали в проведените през 2014 г. обучения по темата.
Лектори в обучението бъдат холандски експерти от Обучителния и научен център на съдебната власт на Холандия, както и български експерти.

Срок за подаване на заявки - 26.01 2015 г. Заявки за участие можете да изпращате на факс 02/93 59 101 или да се обърнете към лицето за контакт : Ралица Русева – старши експерт „Текущо обучение” 02/93 59 128, e-mail: ruseva@nij.bg

Заявка за участие и нощувки

Всички категории

Последни новини

Skip to content