На 17 декември 2020 г. (четвъртък), 15:00 до 16:30 часа българско време ще бъде представено  новото издание на Наръчника по европейско право в областта на убежището, границите и имиграцията.

Инициативата се организира от Агенцията на Европейския съюз за основните права и Регистъра на ЕСПЧ в сътрудничество с Международната асоциация на съдиите в областта на бежанците и миграцията (IARMJ) и Европейската служба за подкрепа в областта на убежището (EASO).

За участие в събитието е необходима предварителна регистрация в платформата Webex, след което ще получите инструкции, както и интернет линк за участие в заседанието.

Актуализираният Наръчник може да бъде изтеглен с парола на следния линк: Https://fra.europa.eu/en/publication/2020/handbook-european-law-asylum-borders-immigration. Паролата за влизане в системата: Asylum — HB-2020.

За допълнителна информация, включително относно технически въпроси при регистрацията, може да се свържете с организаторите  на електронен адрес: Diego.GINES@fra.europa.eu .

Проект на дневен ред на събитието

Всички категории

Последни новини

Skip to content