Поради големия интерес за участие на магистрати от ЕС и САЩ в уебкаста на тема „Поуките, които стоят пред света, свързани с управление на съдилищата в условия на пандемия“, за който НИП Ви информира на сайта си на 15.04.2020 г., се налага промяна на електронната платформа. В тази връзка организаторите предоставят нов линк за регистрация на участниците. Моля обърнете внимание, че и вече регистрираните участници следва да се пререгистрират чрез новия линк. 
 
 
Инструкции за регистрация/пререгистрация:


1. Кликнете върху следния линк (или го копирайте в прозореца на браузъра, който ползвате – Chrome, Firefox, Explorer, Edge, Safari, и т.н.):

2. Кликнете върху бутона „Register“ (Регистрирай се), който се намира вляво на Вашия екран до графата „Event status“.

3. Въведете изискуемата информация (Име/ Фамилия/ Имейл адрес / Потвърдете имейл адреса си/ Държава)

4.  Натиснете бутона “Submit” (Изпрати), който се намира вдясно на екрана Ви.
 
 
След като се регистрирате/пререгистрирате ще получите имейл от messenger@webex.com с линк, чрез който да се включите като участници в уебинара.
 
 
Напомняме, че уебкастът ще се проведе на 23 април 2020 г. (четвъртък) от 18 ч. източноевропейско часово време,  организиран от Европейската мрежа за съдебно обучение съвместно с Националния съдебен колеж (САЩ) под патронажа на Държавния съдебен институт на САЩ. 
 

Skip to content