На свое заседание от 3 юли 2014 г. комисията за подбор на постоянен преподавател по наказателно право и процес на кандидатите за младши прокурори, випуск 2014-2015, взе следните решения :

ДОПУСКА до участие в процедурата за подбор на постоянен преподавател на кандидатите за младши прокурори, випуск 2014-2015 кандидатите :

1.    Димитрия Николаева Дърмонска, прокурор в районна прокуратура – Пловдив

2.    Ивайло Борисов Ангелов, прокурор в окръжна прокуратура – Плевен

3.    Борислава Александрова Стоянова, прокурор в апелативна специализирана прокуратура – София

4.    Теодора Любомирова Георгиева, прокурор в районна прокуратура – София

Недопуснати кандидати: няма

ОПРЕДЕЛЯ ДАТА за провеждане на събеседването с кандидатите за постоянни преподаватели  –  14 юли 2014 г., от 11 часа в сградата на Националния институт на правосъдието.

ОПРЕДЕЛЯ НАЧИНА на провеждане на събеседването с кандидатите, както следва:

•    Всеки кандидат да представи в срок до 10 юли 2014 г. писмен план  на изложение за провеждане на обучение за един учебен час, с продължителност 75 мин., по избрана от него тема от одобрената програма за задължителното първоначално обучение на кандидатите за младши прокурори. Изготвеният план на изложение да бъде презентиран устно пред комисията в деня на събеседването.

•    На кандидатите да бъдат задавани въпроси за проверка на моралните качества, професионалната подготовка, уменията за преподаване, способностите за оценка на конфликтна ситуация, вижданията за начина на провеждане на обучението, както и за мотивацията за явяване на конкурса.

 

Skip to content