Eвропейската правна академия организира семинар на тема "Ролята на Съда на ЕС в наказателните дела". Той ще се проведе в град Трир, Германия от 08-ми до 09-ти юни 2015. Работният език на семинара е немски.
 
Кандидатите трябва да са магистрати, с предимство на наказателните съдии, прокурори и следователи и да заявят желанието си за участие като изпратят името си, институцията, в която работят и електронната си поща само по имейл на Станислав Григоров (s.grigorov@nij.bg; тел. №02 9359 118) или директно на Европейската правна академия.
 
Моля съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с евентуалното участие в обучението. Неоправдани откази след одобрението от организаторите не са препоръчителни.
 

За семинара се заплаща такса от 105 евро. Пътуването до Трир се организира от участника в семинара, а ЕРА възстановява международните транспортни разходи до 300 евро. Храната е за сметка на организаторите, които ще възстановят на всеки участник две нощувки (07-09/06/15) в рамките на 100 евро на вечер.
 

За повече информация виж препратките:
 

Skip to content