ОБУЧЕНИЯ „ФИНАНСОВО РАЗСЛЕДВАНЕ И ТРАФИК НА ХОРА”,  „ПО ПРОЕКТ «БЪЛГАРСКОТО ПРАВОПРИЛАГАНЕ И СЪДЕБНАТА ВЕРИГА В ОБЛАСТТА НА ТРАФИКА НА ХОРА С АКЦЕНТ ВЪРХУ ФИНАНСОВО РАЗСЛЕДВАНЕ И КОНФИСКАЦИЯ»

  В периода 18-19 ноември 2013 г. в Националния институт на правосъдието ще се проведат две паралелни обучения на тема „Финансово разследване и трафик на хора”, организирани в рамките на проекта «Българското правоприлагане и съдебната верига в областта на трафика на хора с акцент върху финансово разследване и конфискация», финансиран от Генерална дирекция «Правосъдие» на Европейската комисия. Обученията са предназначени за аудитория от общо 40 души – съдии, прокурори, следователи и представители на ДАНС. Лектори в обучението ще бъдат български експерти – магистрати и представители на ДАНС, преминали през проведеното през м. октомври „Обучение на обучители”, организирано по проекта.

    Обученията ще засегнат основните моменти във връзка с разследването на финансови престъпления, свързани с трафика на хора.

Ако участието в посочените обучения  представлява интерес за Вас, моля да изпратите приложената заявка за участие не по-късно от 08.11.2013 г. на факс 02/93 59 101 или да се обърнете към лицата за контакт: г-жа Люба Райнова – програмен координатор „Текущо обучение” и координатор-обучения по проекта –  02/93 59 126, e-mail: l.rainova@nij.bg или г-жа Калина Лазарова – програмен координатор „Нови програми” и експерт обучения по проекта – 02/ 93 59 158; e-mail: k.lazarova@nij.bg

Заявка за участие в обучението, предвидено на 18.11.2013 г.

Заявка за участие в обучението, предвидено на 19.11.2013 г.

Skip to content