На 30.09.2021 г., след успешно приключила процедура за възлагане на обществена поръчка, Националният институт на правосъдието (в качеството му на бенефициент и възложител) сключи договор с избрания изпълнител за разработване на два интернет сайта в изпълнение на дейности по информация и публичност по проекти „Превенция и противодействие на насилието срещу жени и домашното насилие“ и „Съвременна учебна среда за съдии, прокурори, следователи и други представители на професионалната общност“, осъществявани с подкрепата на Програма „Правосъдие” на Норвежкия финансов механизъм 2014-2021 г.
 
Общата стойност на договора възлиза на 10 800 лв. с включен ДДС, а срокът за изпълнението му е 9 месеца, в рамките на които изпълнителят трябва да осигури двуезични интернет страници на проектите, издържани в модерен дизайн и с динамични функционалности, които в максимална степен илюстрират постигнатите резултати и улесняват достъпа и взаимодействието с потребителите.

 

Договор № BGJUSTICE-4.001-0002/12.02.2020 г. по проект „Превенция и противодействие на насилието срещу жени и домашното насилие“, осъществяван с финансовата подкрепа на програма „Правосъдие“ на Норвежкия финансов механизъм 2014-2021 г.

Skip to content