Knowledge grows together with us

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 13 януари, понеделник, от 11:00 часа в хотел „Глория палас”  ще се проведе заключителната пресконференция на проекта „Компетентна съдебна система и повишаване на капацитета и ефективността в правораздаването чрез обучение”, изпълняван от Националния институт на правосъдието.

Участие в нея ще вземат Драгомир Йорданов, директор на Националния институт на правосъдието и Стоил Пашкунов, заместник директор на НИП и ръководител на проекта, които ще представят анализ и оценка на обученията, изпълнени по проекта. Поканени на събитието са членове на ВСС, магистрати, представители на дипломатическите мисии, на изпълнителната власт и на неправителствения сектор, както и журналисти.

Проектът се изпълнява от Националния институт на правосъдието в рамките на 22 месеца и е финансиран по оперативна програма „Административен капацитет” и съфинансиран от ЕС чрез ЕСФ, като неговата цел е укрепване на капацитета на магистратите и съдебните служители с оглед ефективното прилагане на правото на Европейския съюз.
 

Skip to content