Knowledge grows together with us

  

 На 13 – 15 юли 2015 г. в к.к. Боровец  се проведе Годишна среща на преподавателите на НИП в рамките на проекта Повишаване на текущата квалификация в областта на гражданското и търговското право”, осъществяван с подкрепата на ОПАК, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

Основен акцент на работната среща беше оценката на потребностите от обучение на отделните целеви групи с оглед подготовката на тригодишния учебен план на НИП и проектните инициативи в рамките на новия програмен период 2015 -2020 г.

 

Екипът на Националния институт на правосъдието направи преглед на организираните обучения през текущата година, както и възможностите за разработване и провеждане на нови обучителни програми в рамките на новия програмен период. Г-н Антонио Балсамо, представител на Висшия съвет на магистратурата на Италия, председател на отделение в Съда на провинция Калтанисета, Италия, представи перспективите на обучение на италианските магистрати за периода 2015-2020 г.

 

На Годишната среща на преподавателите на НИП взеха участие и членовете на Програмния съвет на Института с оглед формулирането на стратегическите приоритети в съдебното обучение за новия програмен период.

Skip to content