Knowledge grows together with us

На 14 и 15 декември 2020 г. Националният институт на правосъдието ще проведе уебинар на тема "Достъпът до трафични данни като допустимо ограничаване на конституционни права на гражданите”, предназначено за аудитория от съдии, прокурори и следователи.

 

Преподаватели в обучението са Анелия Щерева – съдия в Софийския градски съд, Огнян Стоичков – член на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства, както и експерт в сферата на сигурността на трафичните данни.

На уебинара ще бъде обсъдени разнородната практика по прилагането на Закона за електронните съобщения, съдебният контрол върху достъпа до трафични данни и прилагането на Правилника за администрацията в съдилищата по отношение на образуването на частни наказателни производства.

Магистратите, които имат интерес към събитието, могат да заявят участие чрез попълване на електронна заявка, достъпна в интернет страницата на НИП (www.nij.bg), раздел График на обученията, подраздел Заявка за участие -> Заявка за участие в обучение на магистрати / служители на МП в срок до 8.12.2020 г. включително.

Участието в уебинара изисква създаване или идентифициране със съществуващ профил в Портала за електронно обучение на НИП.

Организатор на обучението: Корнелия Кирилова – програмен координатор, електронна поща: k.kirilova@nij.bg, телефон: 02 9359 161.

Всички категории

Последни новини

Skip to content